Personlig träning

"Vi tycker det har varit guld värt att få en tränare som har fullt fokus på såväl våra som vår hunds specifika egenskaper och behov.

Vi tycker också att vi har fått hjälp att se vad Ebba har för talanger och ta vara på dem. Att få träna med PT har också fått

oss  att  träna mera mellan gångerna och att få ett pm efter varje tillfälle har varit värdefullt för att påminna sig om alla moment.

Ebba älskar sin PT och hon älskar träningstillfällena och vi delar hennes uppfattning" 


Det kan finnas flera skäl till att man vill ha egen exklusiv tid med instruktör.


Det kanske är så att det inte finns någon kurs eller kurstid som passar just dig och din hund?


Personlig träning är en bra idé när man inser att hunden "måste hänga med" på något som den inte är tränad för eller ha varit med om tidigare, tex skidsemester, barnkalas mm.

 

Personlig träning kan även vara en praktisk uppföljning av vad man har lärt sig på kurs. Det ska nu fungera i helt andra miljöer än där hunden lärde sig momentet. Att kursövningarna fungerar i hundens vardag är inte en självklarhet.


När du inte kan gå kurs på grund av obekväma arbetstider är personlig träning ett bra alternativ - du bestämmer själv hur timmarna fördelas över tid.


Du kan få en kurs i komprimerad form. Paketet med 4 X 60 minuter i jämförelse med en kurs på 5 tillfällen (7,5 tim), tid som delas med kanske 5 andra ekipage, ger en idé om skillnaden i instruktörens stöd, hjälp och uppmärksamhet.


Personlig träning är en bättre investering för en hund som blir väldigt störd av att ha andra hundar i närheten eller har svårt med kursmiljö - att ta ett "PT paket" för att kunna gå kurs kan vara en besparing, både vad det gäller energi och ekonomi.Pris per timma: 590:- 


Paketpris:

Pris för 3 timmar: 1595: -  (dvs 10 % när du bokar vid ett och samma tillfälle)

Pris för 4 timmar: 2000: -  (dvs 15 % när du bokar vid ett och samma tillfälle)


Pris per timma och paketpriser gäller för max 2 ekipage, för fler deltagare ta kontakt för prisförslag. Tillhör du ett "träningsgäng" som då och då behöver instruktörshjälp eller vill gå tillsammans på en egen kurs?


För resor utanför Tvåstad tillkommer milersättning 22:-/mil samt för resor längre än 3 mil tillkommer 125:-/tim


För kontakt, se HÄR.