PT & BU

"Vi tycker det har varit guld värt att få en tränare som har fullt fokus på såväl våra som vår hunds specifika egenskaper och behov.

Vi tycker också att vi har fått hjälp att se vad Ebba har för talanger och ta vara på dem. Att få träna med PT har också fått

oss  att  träna mera mellan gångerna och att få ett pm efter varje tillfälle har varit värdefullt för att påminna sig om alla moment".Det kan finnas flera skäl till att man vill ha egen exklusiv tid med instruktör.


Det kanske är så att det inte finns någon kurs eller kurstid som passar just dig och din hund?


Personlig träning är en bra idé när man inser att hunden "måste hänga med" på något som den inte är tränad för eller ha varit med om tidigare, tex skidsemester, barnkalas mm.

 

Personlig träning kan även vara en praktisk uppföljning av vad man har lärt sig på kurs. Det ska nu fungera i helt andra miljöer än där hunden lärde sig momentet. Att kursövningarna fungerar i hundens vardag är inte en självklarhet.


När du inte kan gå kurs på grund av obekväma arbetstider är personlig träning ett bra alternativ - du bestämmer själv hur timmarna fördelas över tid.


Personlig träning är en bättre investering för en hund som blir väldigt störd av att ha andra hundar i närheten eller har svårt med kursmiljö - att ta ett "PT paket" för att kunna gå kurs kan vara en besparing, både vad det gäller energi och ekonomi.Pris per timma: 590:- 


Paketpris:

Pris för 3 timmar: 1595: - 

Pris för 4 timmar: 2000: -  


Pris per timma och paketpriser gäller för max 2 ekipage, för fler deltagare ta kontakt för prisförslag. Tillhör du ett "träningsgäng" som då och då behöver instruktörshjälp eller vill gå tillsammans på en egen kurs?


För resor utanför Tvåstad tillkommer milersättning 22:-/mil samt för resor längre än 3 mil tillkommer 125:-/tim
KVALITETSKONTROLL

Wadsö Hundtjänst är ett H-märkt företag.

 

Inom hundbranschen finns oskyddade titlar. Det innebär att det finns hundverksamma som saknar legitim kompetens för tjänsten de säljer eller uppdraget de utför.

 

H-märkningen betyder att du kan vara trygg med att ha anlitat någon med erfarenhet och utbildning inom modern kynologi, aktuell forskning och pedagogik.

 

Den som ansöker om H-märkning blir omsorgsfullt granskad och kravställd vad det gäller etik, kompetens och professionalism.BU - BETEENDEUTREDNING


När det gäller upplevda problembeteenden är det väsentligt att smärta är uteslutet som grund till problemet. Beställ tid hos din veterinär och berätta varför du vill ha hunden undersökt alternativt beställ tid hos en canineopat för att utesluta att problemen kan härledas till ”rörelseapparaten”.


Generell tidsåtgång och struktur för en BU (Beteende Utredning):


1a) Kartläggningsmöte med teori kopplat till det upplevda problembeteendet, hunden är med på mötet. Skriftlig sammanfattning med hantering/träningsplan för egen träning. Tidsåtgång för kartläggning ca 2 tim, dokumentation/admin 1 tim

Pris: 1750:-


1b) För fortsatt utredning och stöd bokas detta redan i kartläggningssamtalet 

och träff nr två sker inom 2 - 3 veckor. Coachning/feedback på den egna träningen mellan träff 1 & 2 sker via mail/sms/messenger


2) 2:dra träffen. Uppföljning av gjord träningssinsats. Planering för nästa steg.

Bokning av ett tredje möte som oftast blir inom  4 veckor. 


3) 3:e mötet. Utvärdering och förslag på fortsatt träning.

Pris för alla tre steg: 3500:-mail: action@wadsohundtjanst.se   

mobil: 0725-631414      

       

För resor utanför Tvåstad tillkommer milersättning 22:-/mil

För resor längre än 3 mil tillkommer 125:-/tim